FAQ

+ Is het mogelijk om mijn bestelling te annuleren nadat ik een aankoop heb gedaan?

Bent u van gedachten veranderd na het bestellen? Geen zorgen! Binnen 24 uur na uw aankoop bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling direct te annuleren. Neem binnen de 24 uur contact met ons op via klantenservice.decomline@gmail.com, en u krijgt het volledige bedrag teruggestort.


+ Wat is jullie retourbeleid?

Wij bieden een 30 dagen niet goed geld terug garantie op al onze producten. Als u niet 100% volledig tevreden bent met uw aankoop, om welke reden dan ook, hebt u recht op een volledige terugbetaling. Neem gewoon contact met ons op via klantenservice.decomline@gmail.com binnen 30 dagen na levering van uw artikel. Ons behulpzame klantenserviceteam zal u graag door het proces loodsen.


+ Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Uw bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen verwerkt. Zodra uw bestelling is verzonden, kan het, afhankelijk van uw land, 7 tot 10 werkdagen duren voordat u uw bestelling ontvangt. In zeldzame gevallen kan het hele proces tot 3 weken duren.

Alle bestellingen worden verzonden met een trackingnummer dat kan worden gebruikt om het proces te volgen op onze Track & Trace pagina. Het kan een paar dagen duren voordat het trackingnummer actief wordt.


+ Hoe zit het met de verzendkosten?

Wij bieden GRATIS verzending wereldwijd op iedere bestelling.


+ Krijg ik garantie op mijn aankoop?

Wij bieden 1 jaar beperkte garantie op al onze producten. Dit omvat geen schade die door de gebruiker is veroorzaakt, zoals breuken en krassen. Schade veroorzaakt door de gebruiker wordt dan ook niet geaccepteerd en/of terugbetaald.


+ Andere vragen of suggesties?

Als u een andere vraag heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op klantenservice.decomline@gmail.com.


Wij doen er alles aan om binnen 1 dan te antwoorden!